Jelisaveta priznaje da je trenutno rastrzana između uloga koje igra na setu i u pozorištu i uloge majke. Ipak, brz tempo života joj prija. Ona se ujedno raduje što će njen suprug karijeru nastaviti u Italiji jer je tako blizu domovine, a ukoliko se on oporavi ići će da ga bodri i u Kini.

- Još nisam spakovala kofere za Italiju. Toliko me projekata očekuje da ću ostati u Beogradu dok ne završim to, a onda ću da odem. Posle toga ću po potrebi dolaziti u Srbiji da igram predstavu - kaže Jelisaveta, koja je supruga pratila i dok je igrao u Los Anđelesu.

- Samo što je ovde ipak malo jednostavnije. Ipak je mnogo bliže.

View this post on Instagram

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Aug 2, 2019 at 12:32am PDT

Iako je Teov odlazak u Kinu neizvestan, Jelisaveta je svakako imala u planu da bude sa njim neko vreme tamo ukoliko se oporavi.

- Otišla bih, ali samo na par dana. Nadam se bar pet. Ne bih mogla više zbog snimanja - kaže i otkriva da im je obojma trenutno ćerkica Petra centar sveta.

- Ona se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja - kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

- Mislim da je to usko povezano. Da bi porodica bila dobra, mora izlazak da bude dobar (smeh). Trudim se da mogu da uklopim sve. Da se vidim i sa prijateljima, jer je to nešto što se neguje, kao i porodica. Uvek napravim super raspored.

Na pitanje da li je u planu drugo dete, Jelisaveta kroz osmeh odgovara:

- Ma, ne znam. Meni je trudnoća bila božanstvena i stvarno je divno kada vidite trudnicu, uvek se setite vaše trudnoće, ali o tom potom.

View this post on Instagram

#cybexmios #cybex #kotor

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jul 25, 2019 at 3:25am PDT

Vitku liniju brzo je vratila nakon porođaja.

- Sada ne stižem da treniram, na pauzi sam. Toliko sam aktivna, radim, u pokretu sam, tako da još kada bi potrčala ne bi izašlo na dobro - kaže Jelisaveta i otkriva da voli slatkiše i da ih se ne odriče tako lako, ali ipak više voli kada ih neko drugi spremi:

- Volim da kuvam, tako da mi ništa ne bi bio problem da napravim. Mada, mnogo je lepše kada ti neko drugi spremi, recimo krofne. Glumica priznaje da joj oko spremanja uloge pomaže Teo.

- On mi je pomagao kada sam pripremala "Hotel 88". Imala sam mesec dana da se spremim i on me je preslišavao.

View this post on Instagram

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Jul 7, 2019 at 1:24am PDT

Bacila sam se na rusko tržište

Kao pojedine njene kolge, Jelisaveta je dobila priliku da se oproba u ruskom filmu.

- Sada mi je prvo po planu da snimim jedan ruski film koji će biti u srpsko-ruskoj produkciji. Eto, bacila sam se ja i u to tržište - kroz osmeh kaže glumica, koju smo pitali da li će postati konkurencija Milošu Bikoviću.

- Ne. (smeh) On nam pomaže, on je naš. Osim tog filma očekuju me još dva-tri projekta o kojima zbog ugovora ne mogu još da pričam. Radimo i na predstavi “Hotel 88 dva”. Premijera je u decembru. Probe su počele, biće naporno ali božanstveno.