Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navike zdravih i zadovoljnih žena

Brinite se o sebi, svom umu i telu, pa ćete se osećati mnogo bolje u svojoj koži.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Naše telo je naš temelj. Žena koja stalno ocenjuje svoje telo nije ona koja ceni sebe. Ako telo nije u redu, ni duša nije u redu!

Ženske navike

Navika da se spava dovoljno je neophodna za lepotu i sklad uma i duše. Nedostatak sna dovodi od uništenja fizičke lepote, narušava hormonalnu pozadinu, dovodi do anksioznosti, razdražljivosti i depresije. Da ne spominjemo podočnjake i bore. Cenite sebe - lezite na vreme.

Odmarajte se kada osetite umor. Ne glumite heroja i čoveka koji je dobar za druge. Neadekvatan odmor dovodi do nespremnosti da se radi nešto važno, razdražljivosti i depresije, kao i do prekomerne težine! Cenite sebe - odmarajte se redovno!

Ukusna i zdrava jela su veoma bitna. Nije uzaludna ona izreka: "Ono si što jedeš!" Žena koja voli sebe nikad neće pojesti neku "gadost", već će se prema svome telu odnositi kao brižan roditelj prema detetu. Cenite sebe - hranite se zdravo i ukusno!

Ako želite da vežbate - u redu! Vežbajte. Upišite se u teretanu! Ali pre toga, svaki dan odvojite 20 minuta da se dobro odmorite i 20 minuta da lepo prošetate. Telu je potrebno kretanje. Sve što se ne pomera, uništeno je. Ali višak kretanja takođe uništava telo. Glavno je da nađete pravu meru!

Nastavak teksta pročitajte na portaluStil.kurir.rs.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica