Za većinu umaka nam treba oguljen paradajz, to nije uvijek najjednostavniji posao. Njegova kora zna biti 'tvrdoglava', pa često nešto što bi trebalo biti samo lagana priprema pre kuvanja ispadne pravo mučenje.
Trikovi s kojima ćete paradajiz oguliti vrlo brzo
1. Zagrejte vodu u loncu i pustite da provri. Za to vreme nožem na kori paradajza napravite zacep, odnosno znak X, pa ih stavite u kipuću vodu na 20 sekundi.
Nastavak teksta pročitajte na portalu Espreso.rs.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna