Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji način za ljuštenje paradajza

S obzirom na to da je za pripremu mnogih jela potrebno oljuštiti paradajz, izvajamo najlakši način za to.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Za većinu umaka nam treba oguljen paradajz, to nije uvijek najjednostavniji posao. Njegova kora zna biti 'tvrdoglava', pa često nešto što bi trebalo biti samo lagana priprema pre kuvanja ispadne pravo mučenje.

Trikovi s kojima ćete paradajiz oguliti vrlo brzo

1. Zagrejte vodu u loncu i pustite da provri. Za to vreme nožem na kori paradajza napravite zacep, odnosno znak X, pa ih stavite u kipuću vodu na 20 sekundi.

Nastavak teksta pročitajte na portalu Espreso.rs.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica