Glumački i bračni par Tamara Dragičević i Petar Benčina uskoro će proširiti porodicu novim članom. Pored ćerke Staše, koja ima dve i po godine, ovih dana u njihov dom stiže sin.

Iako bi svakog trenutka mogla da se porodi, Tamara je donedavno snimala seriju "Vojna akademija", a i u pozorištu igrala do kraja sezone.

"Spremna sam za porođaj, nema panike. Sve je super", kroz osmeh kaže Tamara.

Tamara nije želela da otkrije ime novog člana porodice ali je priznala da nije ćerka bila ta koja je birala, već ona i Petar.

View this post on Instagram

@objektivana

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Aug 10, 2019 at 3:31am PDT

Osim ulogama na filmu i u pozorištu, glumica je posvećena ulozi majke, iako priznaje da je plaši vreme u kojem će odrastati njena deca, jer su vrednosti poljuljane.

"Izvesti dete na pravi put zahteva mnogo pažnje, strpljenja i razumevanja. Potrebno je provoditi kvalitetno vreme sa njima i da je to odvojeno vreme samo za njih. Otežava nam dodatno ovo vreme poljuljanih vrednosti. Inač ne pričam puno o privatnom životu, kada bih želela o tome da govorim vodila bih blog, ali dobro je čuti dobar savet. Ne volim da pričam u principu o majčinstvu, jer svako ima svoje principe i mišljenje, svaka mama je mama za sebe", tvrdi glumica.

Tamara je svesna da je ona kao javna ličnost uzor mnogim mladima.

"Zato je bitno poslati pravu poruku i zato sam ponosna na moje kolege i moju generaciju jer mislim da pametno vodimo svoj život i karijere. Mislim da je dobro kome god da smo uzori. Ne bi mi bilo teško čak i da se odazovem u školama i da mladima prenesem svoje mišljenje. Moramo se prilagoditi ovom vremenu, kakvo je takvo je, revolucija svega što nam se dogodilo u poslednjih 20 godina. Bitno je da mladi čuju i drugo mišljenje", smatra Dragičevićeva.

O ćerki dodaje ovo:

"Staša već pokazuje da je svoja, na koga god da je povukla to je dobro, jer zna šta želi. Stiže joj brat, pa ćemo videti kako će Staša da reaguje. Mislim da će biti divno. Nismo njoj prepustili da izabere ime", kroz osmeh kaže lepa trudnica.