Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irina Šajk: 'Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka'

Za jedan prestižni magazin, top model i mama Irina Šajk otvoreno je pričala o majčinstvu.

  Izvor: Foto: Profimedia

Irina Šajk je prvi put posle raskida sa Bredlijem Kuperom dala intervju za jedan prestižni magazin. Svi su očekivali da će se izjasniti povodom kraha veze, ali je ona bila vrlo suzdržana. Ipak, bila je raspoložena da govori o majčinstvu. 

Iz odgovora o njenom privatnom životu nije moglo mnogo toga da se zaključi. Kao odgovor na pitanje o raskidu i velikom interesovanju medija, rekla je:

Povezane vesti

"Mislim da su to samo ljudi: ako ne možeš da imaš nešto, baš to želiš. Postoji veo misterije oko svega, i ti želiš da ga razgrneš. Pretpostavljam da je to radoznalost."

Istakla je da i dalje misli da je brak dobra stvar, ali nije precizirala da li ga priželjkuje.

"Svi na to gledaju drugačije. Da li verujem u brak. Da, naravno. Ja nisam neko ko je protiv toga", naglasila je.

Author: Humberto Carreno Copyright: www.INSTARimages.com Software:Adobe Photoshop CC 2019 (Macintosh) Created: 2019:06:28 17:37:56
Foto: Profimedia

Kada je roditeljstvo u pitanju Irina je o tome govorila otvoreno. Sa Bredlijem ima dvogodišnju ćerku Leu i uživa u ulozi majke.

"Morate da budete istinski vi za svoju decu, inače živite u laži. Recite mi jedan razlog zašto morate da nosite duže suknje samo zato što ste majka. Ne, ja ne verujem u to. Zaista ne. Zašto bi morali da menjate ono što ste i kako se osećate samo zato što ste postali majka. Ja sam u fazonu: "Recite mi zašto. Bar jedan razlog!", objasnila je ona.

Povezane vesti

"Moraš da znaš šta želiš i da se usaglasiš sa svojim odlukama. Ljudi će ti reći da si premršav ili prelep. Moraš da naučiš da voliš sebe i da ti bude udobno u svojoj koži", savetovala je žene širom sveta i zaključila: "Ako zaista voliš sebe kakav jesi, mislim da možeš da uradiš bilo šta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica