Voditeljka emisije "Slagalica" Kristina Radenković u trećem je mesecu trudnoće. Iako se poslednjih nedelja slabije pojavljuje u javnosti, ovog puta morala je da napravi izuzetak i da se pojavi na seminaru o trudnoći koji je organizvala zajedno sa koleginicom Marijom Veljković.

Tom prilikom, za Blic je otkrila sve o drugom stanju.

"Razlika između prve i druge trudnoće je u tome što sada znam šta sve može da se dogodi, te se mnogo više plašim. Uglavnom se žene manje plaše, sada se nekako više plašim", u dahu je ispričala Kristina Radenković u pauzi između dva predavanja.

Ona je objasnila i zbog čega je zapravo u strahu.

"Moram da razgraničim, ne plašim se samog porođaja već svega onoga što može da se desi tokom trudnoće i svega po porođaju. U mnogo sam većem strahu. Dok sam, na primer, kada se setim prve trudnoće, tada bila mnogo opuštenija", iskreno je rekla Radenkovićeva koja je 2015. godine otpočela emotivnu vezu sa verenikom Nikolom Radojevićem, da bi godinu dana kasnije na svet donela ćerkicu Taru.

Pored partnera, najveću podršku u danima kada joj se raspoloženje menja iz minuta u minut pruža joj koleginica i prijateljica Marija Veljković, sa kojom je i organizovala ovaj seminar.