Niko ne priređuje žurke bolje od porodice Kardašijan, a Kloi je to potvrdila proslavivši ćerkin prvi rođendan. 

Da, malena Tru je napunila godinu dana, a zahvaljujući mami imala je jednu nezaboravnu žurku. Neizostavno je spomenuti preslatke "mama i ja" kombinacije koje su Kloi i Tru nosile celoga dana. 

Proslava je organizovana na otvorenom, bila je zaista spektakularna i čarobna, uključivala je ponije, slatkiše, dekoraciju u obliku leptirića. Veliki broj gostiju je uživao u proslavi, a ne sumnjamo da su bili oduševljeni.

"Srećan rođendan, moja preslatka Tru! Ti si mi najveća istinska ljubav", napisala je ponosna mama na instagramu uz veliki broj fotografija malene slavljenice u masi balona. "Zaista sam počastvovana i prezadovoljna što sam tvoja mama! Danas i zauvek - volim te!"

Zaista, svaka od nas može razumeti tu emociju i ponos majke koja slavi prvi rođendan svog najdražeg bića na svetu. Trudimo da taj dan učinimo što lepšim, iako je već sam po sebi neopisivo poseban. 

U našoj galeriji možete pogledati fotografije sa čarobne rođendanske proslave u kojoj je malena Tru zasigurno uživala.

Svaka mama će razumeti taj neopisivi osećaj sreće i ponosa kada dete napuni godinu dana. Malena Tru je od svoje mame dobila zaista nezaboravnu i prekrasnu žurku.