U jakoj konkurenciji od 55 takmičara, naš trofejni klub, "Novi Beograd" ponovo je ostvario zapažene rezultate sa čak 4 zlatne, 2 srebrne i jednom bronzanom medaljom. Nagrade su dodeljene u kategorijama: solo duet, tim i beginners, a prvi put u Srbiji je revijalno izvedena i nova disciplina - "ALL STARS", koja će sledeće godine postati takmičarska kategorija. U ovoj disciplini, koja pokazuje svu lepotu i kreativnost sinhronog plivanja nastupilo je ukupno 60 takmičarki od pionirske do masters kategorije.


Foto: Promo

"Kada ste mlad klub i bavite se prelepim, ali ne tako popularnim sportom, nailazite na brojne izazove. Zato mi je izuzetno drago što je naše takmičenje za najmlađe, već u drugoj godini realizacije zavredilo podršku Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i našlo se na listi Manifestacija od značaja za grad. Posebno mi je drago što su nas podržali brojni prijatelji i sponzori, koji su nam pomogliu našoj želji da ovaj lepi sport promovišemo na najbolji način. Ovo je za nas više od takmičenja - ovo je početak jedne lepe tradicije koja iz godine u godinu postaje lepša, bogatija i veća", izjavila je Olja Milićević Milivojević, presednica Kluba za sinhrono plivanje Novi Beograd. 


Foto: Promo

Usvajanje zdravih navika i bavljenje sportom, umesto provođenja previše sati uz ekrane, u zatvorenom prostoru, od velike je važnosti za psihofizički razvoj dece, što je jedan od razloga zbog kog je prošle godine pokrenuto ovo takmičenje.

Više informacija o Klubu za sinhrono plivanje "Novi Beograd" kao i rezultate takmičenja možete pronaći na http://www.kspnovibeograd.rs/