Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hilarija Boldvin iskreno o trudnoći: 'Želim da vam saopštim da ću najverovatnije doživeti pobačaj' (FOTO)

Supruga Aleka Boldvina i instruktorka joge naišla je na razne komentare kada je na svom Instagram nalogu iskreno govorila o poteškoćama na koje nailazi tokom trudnoće.

  Izvor: Foto: Profimedia

Hilarija je inače majka četvoro dece i kaže da je rešila da na Instagramu pokaže kroz šta prolazi, jer želi da pomogne ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji ili su kroz nju već prošle.

View this post on Instagram

I want to share with you that I am most likely experiencing a miscarriage. I always promised myself that if I were to get pregnant again, I would share the news with you guys pretty early, even if that means suffering a public loss. I have always been so open with you all about my family, fitness, pregnancies...and I don’t want to keep this from you, just because it isn’t as positive and shiny as the rest. I think it’s important to show the truth...because my job is to help people by being real and open. Furthermore, I have no shame or embarrassment with this experience. I want to be a part of the effort to normalize miscarriage and remove the stigma from it. There is so much secrecy during the first trimester. This works for some, but I personally find it to be exhausting. I’m nauseous, tired, my body is changing. And I have to pretend that everything is just fine—and it truly isn’t. I don’t want to have to pretend anymore. I hope you understand. So, this is what is going on now: the embryo has a heartbeat, but it isn’t strong, and the baby isn’t growing very much. So we wait—and this is hard. So much uncertainty...but the chances are very, very small that this is a viable pregnancy. I have complete confidence that my family and I will get through this, even if the journey is difficult. I am so blessed with my amazing doctor, my dear friends, and my loving family...My husband and my four very healthy babies help me keep it together and have the perspective of how truly beautiful life is, even when it occasionally seems ugly. The luck and gratitude I feel that I am my babies’ mommy, is wonderfully overwhelming and comforting. In your comments, please be kind. I’m feeling a bit fragile and I need support. I’m hoping, that by sharing this, I can contribute to raising awareness about this sensitive topic.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Apr 4, 2019 at 6:47am PDT

"Želim da vam saopštim da ću najverovatnije doživeti pobačaj. Oduvek sam govorila i obećavala sebi da ću ako ponovo ostanem trudna, vesti podeliti sa svima odmah, pa čak i ako zbog toga budem iskusila javnu osudu. Oduvek sam bila potpuno otvorena prema vama u vezi sa mojom porodice, treningom, trudnoćom. tako da ne želim ni ovo da krijem od vas, baš zato što nije tako pozitivno i sjajno kao sve ostalo. Mislim da je važno pokazati istinu… Jer, moj posao je da pomognem ljudima da budu iskreni, realni i otvoreni. Neću se osećati posramljeno i postiđeno zbog ovog iskustva. Želim da budem deo pokreta koji će skinuti stigmu sa pobačaja, da ljudi shvate da je to nešto što je normalno i što se događa. Toliko je tajanstvenosti u toku prvog tromesečja. Za neke je možda ono i u redu, ali ja lično smatram da je vrlo iscrpljujuće. Muka mi je, umorna sam, telo mi se menja. I ja bih trebala sada da se pravim da je sve u najboljem redu – a u suštini nije ni malo. Ne želim da se ikada pretvaram da je sve dobro. Nadam se da razumete", počela je svoju priču Hilarija, objasnivši šta se dešava sa bebom.

Povezane vesti

"Dakle, evo šta se dešava: Embrion ima otkucaje srca, ali nisu snažni, i beba ne napreduje previše. Tako da ćemo čekati – a to je najteže. Toliko nepoznanica… Ali šanse su veoma, veoma male da ova trudnoća opstane. Imam potpuno poverenje u svoju porodicu i proći ću kroz ovo, iako je putovanje teško. Blagoslovena sam svojim neverovatnim doktorom, mojim dragim prijateljima, porodicom… Moj suprug i moje četiri veoma zdrave bebe pomažu mi da izdržim, pokazujući mi koliko je život suštinski lep, iako povremeno izgleda ružno. Sreća i zahvalnost koju osećam što sam majka mojim bebama me kao čarolijom preplave i pruže mi utehu. Budite ljubazni u vašim komentarima. Osećam se pomalo krhko i potrebna mi je podrška. Nadam se da sam deljenjem ovoga pomogla u buđenju svesti oko ove osetljive teme", poručila je Hilarija.

Reakcije javnosti na ovakvo njeno ogoljivanje su podeljene. Tako, dok joj se pojedine majke zahvaljuju na ovoj podršci, druge joj poručuju da je preterala.

"Ništa više nije privatno. Stvarno si dosadna", poručuju joj drugi, na šta Hilarija pita: "A što ste onda na mom Instagramu?"

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica