Voditeljka i pevačica grupe "Lolobriđida", Ida Prester danas slavi 40. rođendan, ali kako sama ističe to je ne brine.

"Nemam neki psihički problem s okruglim brojevima, sve to ide prirodno. Nemam fobiju ni od starosti, ni od bora, ne dam se navući u tu klasičnu potrošačku zamku. Moj tata se teže nosi s tim. Svako malo spomene sa suzicom u oku kako njegova beba puni 40 godina… ", izjavila je Ida za hrvatski portal Gloria.hr.

Ova multitalentovana umetnica sa suprugom i dva sina već nekoliko godina živi u Beogradu, a na pitanje kako izgleda njen život u 'čoporu muškarca' odgovorila je: 

"Sinovima sam neprikosnovena kraljica. Ta zaljubljenost kojom maloletnim sinovi gledaju majku, pogotovo ova beba od dve godine... To je ludilo, čista navlakuša. Ne znam kako ću se nositi s tim kad to prestane. Kad mi krenu prevrtati očima i komunicirati samo oko toga gde su im čarape i šta ima za ručak. Eto, tog se ja plašim u budućnosti, a ne 40. rođendana..."

Takođe, ova brižna mama je otkrila čemu se najviše raduju njeni sinovi, Roko i Rio.

"Roka trenutno najviše zanimaju lavirinti i nindža kornjače, a Ria sve ono što Roko upravo dotakne. Dakle, krenula je otimačina, to je sad ta faza, slatki su, mali majmunčići".

Ida i njen suprug, srpski biznismen, rado odlaze na egzotične destinacije, ali su se zajednička putovanja prilično promenila otkako su postali roditelji.

"Odmor s malom decom je upitna kategorija. Poenta odmora s decom je da njima bude ok, da su se lepo proveli, igrali, kupali se, uživali. Odmor ti se svodi na to da si uslužni sektor svoje dece, retko uspeš da sebi priuštiš kafu u miru i ručak bez skakanja na svaka tri minuta. Zabavno je, izazovno, divno na svoj način, potreban je i takav porodični "team building", ali da je to odmor za roditelje - teško", iskrena je ova duhovita mama.