Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je potrebno svakoj novoj mami?

Kada nova beba dođe na svet, sa njom dolazi i nova mama. Iako je beba ta kojoj treba mnogo pažnje i ljubavi, isto toliko nežnosti potrebno je i mami, koja savladava svoju novu ulogu i često se pita da li sve radi dobro.

  Izvor: Foto: Promo

Prvih nekoliko meseci nakon porođaja mami je potrebno da oseća da se može osloniti na pomoć svoje porodice i prijatelja, kao i da je društvo u celini podržava i želi da joj olakša ulazak u novu fazu života.

Kako sa bebom ostaje kod kuće, važno je za mamu da ostane uključena u sva dešavanja, a tu njen telefon "igra" glavnu ulogu. Razgovori sa okolinom, fotografisanje bebe i rešavanje nedoumica na internetu, čine važan deo dana svake mame i zato je kompanija Vip mobile rešila da svim novim mamama omogući da u 2019. godini koriste usluge bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu. 

Ovakva ponuda pojavljuje se prvi put na tržištu i predstavlja nastavak dobrih praksi po kojima se Vip mobile posebno izdvaja među kompanijama u Srbiji. Tako zaposleni roditelji u Vipu imaju benefite kao što su slobodni dani kada dete kreće u školu ili vrtić, skraćeno radno vreme nakon porodiljskog, mogućnost rada van prostorija firme, fleksibilno radno vreme…

Zahvaljujući pozitivnim inicijativama koje neguje, Vip mobile je postala i prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom.

„Odlučili smo da posebnom ponudom za porodilje istaknemo važnost podrške porodici i osnaživanju žena kojima ćemo kao majkama poželeti dobrodošlicu na svet. U tim prvim mesecima u kojim se majke uhodavaju sa novim obavezama i troškovima, želimo da budemo tu za njih. Prepoznati smo kao društveno odgovorna kompanija, koja izuzetno brine o svojim zaposlenima, i želimo da damo dodatan doprinos široj zajednici,“ poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini. Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

Dodatne informacije možete pronaći na:

https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/mame_dobro_dosle_na_svet

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica