Zajedničko Makinli, Klo, Avi i Lauren je nešto zaista strašno. Svima je dijagnostifikovan rak i lečile su se u dečjoj Džon Hokins bolnici u Sankt Peterburgu. Nakon nekoliko godina, sve su se okupile da proslave ogromnu pobedu.

Girls who have become best friends in the hospital have overcome cancer and met to celebrate an important...

Posted by Gintaras Naglis on Четвртак, 14. март 2019.

Kada su se srele, sve su imale rak. Ubrzo su postale najbolje drugarice, koje se bez obzira na okolnosti nisu razdvajale.

Ovo prijateljstvo uključilo je mnogo više od grupe četiri devojčice. I roditelji su se jako zbližili. Karen Mur, Makinlina majka je objasnila da "iz ugla mame, bilo je divno imati druge mame da se povežeš. Jednostavno, imaš druge ljude pored sebe koji prolaze kroz iste poteškoće, i to u isto vreme."

Medicinska sestra Pejdž je brinula o devojčicama i posmatrala njihovu sreću: "To me umiruje, dovodi i do suza. Mislim, jednostavno ih volim kao da su moje rođene. Predivne su."

Lako je biti ponosan na ove mlade devojčice, kada se uzme u obzir dokle su dogurale. Uspele su da održe to prijateljstvo i kada su se tretmani završili, i kada im je ponovo porasla kosica. Ove devojčice tako srećno izgledaju zajedno, a uveliko planiraju zajednička druženja svake godine.