Proteklih nekoliko dana vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl provela je u Njujorku u kom je sa svojim prijateljima proslavila skori dolazak njenog prvog deteta na svet.

Iako nije planirano da Meganina poseta Njujorku bude medijski propraćena, američki mediji tako nešto nisu smeli da propuste, i ipak su u javnost 'procurele' vojvotkinjene i fotografije njenih gostiju. A kako vreme odmiče, polako isplivavaju i detalji sa popularnog bejbi šauera.

Amal Kluni stižena proslavu kod Megan Markl; Foto: Profimedia

Ovu tradicionalnu američku proslavu organizovala je Meganina najbolja prijateljica Džesika Malruni, u luksuznom njujorškom penthausu hotela The Mark, za koji je kraljevska porodica morala da izdvoji vrtoglavih 75.000 dolara po noći! 

A ono što je posebno oduševilo obožavatelje popularne trudnice su fotografije koje je na svom Instagram profilu podelio Meganin prijatelji šminker Daniel Matin. Naime, u pitanju su neodoljivi keksići koji su se služili na proslavi.

Šuška se...

Do javnosti su došle informacije da je pored pregršt buketa cveća, i drugih poklona, na adresu hotela, a na ime vojvotkinje od Saseksla stigao i krevetac napravljen isključivo od netoksičnih materijala.

Foto: Profimedia

Kraj posete Njujorku

Megan je Njujork napustila odmah sledeći dan nakon proslave jer je očekuje službena poseta Africi sa suprugom Harijem, vojvodom od Saseksa.

Megan Markl na aerodromu, napušta Njujork; Foto: Profimedia

A fotografije penthausa u kom je održana proslava pogledajte u galeriji:

Zavirite i vi na proslavu o kojoj svi svetski mediji pišu već danima.