Nisu jedini i ovo nije nerešiv problem – pogledajte OVDE ili u nastavku teksta šta će vam pomoći.

Ogroman broj majki širom sveta je probao sa ovim i "upalilo" je – MAGIČNA KAŠIČICA za ukrašavanje hrane! Šta je to? Kašičica sa zamenljivim šablonima koja vibriranjem ispušta kroz rupice na šablonu odabrani oblik! Zašto je tako fenomenalna?

  • Zato što će vaši klinci biti impresionirani raznoraznim ukrasima na jelu i poželeće da ih jedu samo zbog njih (mnoge mame kažu da im deca gledajući u šare nisu ni obraćala pažnju na to šta ustvari jedu)
  • Zato što će i sami moći da prave šare na svojim zalogajčićima i to upravo na onim zdravim obrocima koje im budete servirali
  • Zato što njom možete da ukrasite bilo koji obrok, i sladak i slan
  • Zato što je ukrašavanje neverovatno JEDNOSTAVNO:
  1. ubacite šablon koji želite, sipate na njega npr. kakao,
  2. stavite kašičicu iznad obroka koji želite da ukrasite,
  3. pritisnete dugmence. Kašičica se pritiskom na njega zatrese i ostavi na hrani oblik koji ste izabrali.

Ako želite da svojim mališanima i sebi učinite obroke i napitke zanimljivim, danas magičnu kašičicu poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po HIT CENI od samo 890 din!


Foto: Promo

U pakovanju se dobija čak 16 super zanimljivih šablona sa kojima će i omraženi brokoli postati ustaljeni obrok kome ne prethodi besomučno jurenje po kući i more prolivenih suza.


Foto: Promo

Ovu fenomenalnu kašičicu ne morate korsititi samo za ukrašavanje obroka za svoje klince, već je možete koristiti i za ukrašavanje svoje kafe, tople čokolade, torte ili kolača koje ste pripremili za ukućane ili goste koji dolaze.

Poručivanje OVDE ili na broj 011/6 888 999 po ceni od samo 890 din!


Foto: Promo

  • Predlozi za sladak „materijal“ za dekorisanje: kakao, prah šećer, cimet
  • Predlozi za slane obroke: kari, aleva paprika, začinsko bilje u prahu

Pritom, ne morate ukrašavati direktno jelo, već možete npr. ostaviti šare po tanjiru i tako učiniti da izgleda kao da ga je pripremio i dekorisao profesionalac.


Foto: Promo

Ako želite svoju magičnu kašičicu, OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 je sada možete kupiti po HIT CENI od samo 890 din!

Pogledajte u sledećem videu koliko je ova magična kašičica jednostavna za korišćenje i koliko zapravo svaki obrok ili napitak čini zanimljivijim:

https://www.hangar.rs/svi-proizvodi/kuca-i-basta/kasicica-za-dekorisanje/


Foto: Promo