Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČISTAČ - DOGAĐAJ 2019. GODINE: Ekskluzivna najava velike izbložbe Marine Abramović u MSU

U ovoj epizodi Talije bili smo u poseti Muzeju savremene umetnosti. Hram vizuelne umetnosti koji je decenijama bio zatvoren, već godinu i po dana ponovo je otvoren za sve posetioce. PR muzeja Slavica Pešić nas je ugostila i objasnila ...

  Izvor: Foto: Promo

Već prilikom svog otvaranja, 1965.godine, Muzej savremene umetnosti izdvojio se po konceptu na mapi evropskih muzeja, jer u tom trenutku nije postojao nijedan muzej savremene umetnosti u tadašnjoj Jugoslaviji a i širem regionu. 

U ovoj poseti, Talija je dobila ekskluzivnu potvrdu glasina koje su kružile, a to je dolazak Marine Abramović. Naime, Slavica nam je otkrila da će velika retrospektivna izložba "Čistač" Marine Abramović moći da se vidi u muzeju i to od 21. septembra ove godine, pa sve do 21. januara sledeće. Pored prilike da se vidi izložba, Marina će držati i master klasove sa mladim umetnicima.  

Preporuka Talije: Nemojte propustiti događaj koji će definitivno obeležiti 2019.godinu!

Pogledajte novu epizodu Talije. 

U ovoj epizodi Talije bili smo u poseti Muzeju savremene umetnosti. Hram vizuelne umetnosti koji je decenijama bio zatvoren, već godinu i po dana ponovo je otvoren za sve posetioce. PR muzeja Slavica Pešić nas je ugostila i objasnila nam odakle potiče snaga ovog muzeja. Ekskluzivitet ove epizode je potvda izložbe velike Marine Abramović ove godine.
Izvor: YouTube

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica