Tokom svoje dvadeset godina duge karijere, Ališa Bet Mur, čitavom svetu poznata pod svojim umetničkim imenom Pink, osvojila je gotovo sve prestižne muzičke nagrade.

NagradeDo sada Pink je osvojila 3 Gremi nagrade, 6 MTV nagrade i 2 Brit nagrade. 19 njenih singlova se do sada našlo u Top 20 na prestižnoj Bilbord listi "Vrućih 100". Prodala je preko 40 miliona albuma i 70 miliona singlova širom sveta. Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 70 miliona američkih dolara što je svrstava među komercijalno najuspešnijim izvođačima svoje generacije.

Jedan od najstarijih mužičkih magazina na svetu, Bilbord, dodelio joj je priznanje najveće pop zvezde prve dekade 21. veka, a popularni muzčki kanal VH1 ju je uvrstio na svoju listu 100 žena sa najvećim doprinosom muzici. Našla se i na Forbsovoj listi najuticajnijih ličnosti na svetu, na kojoj je zauzela 27. mesto, a 2013. od strane magazina Bilbord bila je proglašena i za ženu godine.

I najzad, pored svih priznanja i nagrada ima dve najvažnije uz koje sve prethodno navedeno poprima potpuno drugu dimenziju - dvoje divne dece - sedmogodišnju devojčicu Vilou i dvogodišnjeg dečaka Džejmsona.

Nakon godina uspešne karijere Pink je dobila svoju zvezdu na čuvenoj Holivudskoj stazi slavnih što je poznatu stazu obogatilo za još jednu divnu mamu.

Ona je na otkrivanje zvezde došla sa svojom porodicom, a svet su obišle fotografije nasmejanih lica.

U galeriji pogledajte kako je to izgledalo:

Svet je odao priznanje još jednoj uspešnoj mami.