Princ Hari i Megan Markl su od početka svog braka pokušavali da stvore drugačija pravila za sebe i svoju buduću porodicu. Bez obzira na reči okoline, trude se da život grade na sopstveni način.

U kraljevskoj porodici je običaj da se od rođenja naslednika unajmi profesionalna dadilja. Naravno, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su prilikom odgajanja svoje dece ispoštovali tradiciju i zaposlili pomoć.

Ipak, sa druge strane, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su rešili da stvore sopstvenu tradiciju. Iako se nagađalo da će izbor pasti na poznatu holivudsku dadilju Koni Simpson, ovaj par je izabrao nešto mnogo lepše. 

Naime, umesto dadilje, uloga bake će biti presudna. Par je najviše želeo da se osloni na porodicu, te odabrao da im dete bude u sigurnim rukama Meganine majke Dorije Regland.

Interesantna je i činjenica je princ Hari i dalje u bliskom odnosu sa sopstvenom dadiljom, koja je bila pozvana i na njihovo venčanje.

Pored odluke da se odsele u novi, raskošni dom, Frogmor haus, Hari i Megan su rešili da svoje toplo porodično gnezdo ispune ljubavlju i radošću. A šta je najveća radost za bebu nego prisustvo bake u njenom životu?