Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omiljena dadilja se vratila posle 55 godina: 'Povratak Meri Popins' u domaćim bioskopima

Nastavak Diznijevog klasika o interesantnoj dadilji obradovaće sve mališane. Film Roba Maršala stigao je u bioskope.

  Izvor: Foto: Promo

U novom Diznijevom filmu "Povratak Meri Popins", uloga praktično perfektne dadilje, koja svojim magičnim umećem svaku običnu stvar pretvara u nezaboravnu, fantastičnu avanturu, poverena je Emili Blant. U ovom, potpuno novom i originalnom mjuziklu i nastavku, Meri Popins se vraća kako bi pomogla novoj mladoj generaciji porodice Benks, kako bi pronašli radost i sreću koje su nestale iz njihovog života posle velikog porodičnog gubitka. Zagonetna dadilja udružuje se sa svojim prijateljem Džekom, veselim i optimističnim fenjerdžiom, koji unosi svetlost i život na ulice Londona. 

Software:Adobe Photoshop CC (Macintosh) Created: 2018:11:30 18:22:05

Foto: Promo

"Veoma sam počastvovan time što me je studio Dizni pozvao da režiram nastavak", izjavio je reditelj i producent, Rob Maršal. "Ovo je potpuno novi i originalni mjuzikl, od početka do kraja, što je retkost i ujedno sjajna prilika da stvorite nešto specifično."

P.L. Travers prvi put je upoznala svet sa neobičnom dadiljom 1934. godine u knjizi za decu "Meri Popins". Međutim, naknadne avanture Meri Popins ostale su na stranicama narednih knjiga sve do sada. 

Radnja filma smeštena je u tridesete godine 20. veka, 24 godine nakon radnje prvog filma. Majkl Benks radi u istoj banci u kojoj je radio njegov otac i živi u porodičnoj kući u Trešnjinoj 17 sa svojih troje dece i starom kućepaziteljkom. Nastavljajući tradiciju svoje majke, Džejn učestvuje u kampanjama za prava radnika i pomaže Majklovoj porodici. Kada porodica mora da se suoči sa velikim gubitkom, Meri Popins se vraća, donoseći sreću u Majklov dom. 

Author: Photo Credit: Jay Maidment Copyright: © 2017 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Description: Jane (Emily Mortimer), John (Nathanael Saleh), Annabel (Pixie Davies, Ellen (Julie Walters), Jack (Lin-Manuel Miranda), Georgie (Joel Dawson) and Mary Poppins (Emily Blunt) in MARY POPPINS RETURNS, Disney’s original musical which takes audiences on an entirely new adventure with the practically-perfect nanny and the Banks family. Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Macintosh) Created: 2018:01:31 10:25:19

Foto: Promo

U depresivnoj eri Londona, tridesetih godina prošlog veka, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama, i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkrije radost koja se izgubila u njihovim životima.

"'Meri Popins' je prvi film koji sam gledao kao dete i on je moj um otvorio ka ovoj umetnosti, i otkrio sam ljubav prema mjuziklu i filmovima punim avanture i fantazije. A ovaj film nije samo namenjen deci… on je za decu koja žive u nama", istakao je reditelj.

Izbor glumice koja će na pravi način oslikati legendarni lik Meri Popins, bio je ključan kako bi ovo ostvarenje postalo posebno. Ekipa filma je tražila osobu koja će izgraditi Meri Popins na svoj način i imali su samo jedno ime na umu, Emili Blant.

Author: Photo Credit: Jay Maidment Copyright: © 2018 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved. Description: Emily Blunt is Mary Poppins in Disney’s MARY POPPINS RETURNS, a sequel to the 1964 MARY POPPINS, which takes audiences on an entirely new adventures with the practically perfect nanny and the Banks family. Software:Adobe Photoshop CC 2017 (Macintosh) Created: 2018:12:12 16:33:17

Foto: Promo

"Osećala sam određenu odgovornost, jer je lik iz prvog filma ostao urezan u sećanju ljudi. Kako da stvorim svoju verziju Meri Popins? Da li će me publika prihvatiti? Zbog ovih pitanja sam se mnogo posvetila istraživanju kako bih pronašla svoju verziju lika. Rob Maršal mi je predstavio Meri Popins na izuzetno zanimljiv način, kao modernu i zabavnu osobu koja ima tajanstveni plan. Zamislila sam je sada malo strožu, ali sam zadržala onu emociju koju je izazivala u meni kad sam bila dete. Takođe, volim to što Meri Popins može jednostavno da doleti i učini da sve bude kako treba, ne uzimajući zasluge za svoja dela", izjavila je Emili Blant o svojoj ulozi.

Film "Povratak Meri Popins" je u domaćim bioskopima od 24. januara 2019. 

Yumama i Taramount film vas nagrađuju

Prve tri mame koje na mejl: [email protected] ili u Inboks Yumamine FB stranice pošalju tačan odgovor na pitanje: Kojim poslom se bavi Meri Popins(vaspitačica, nastavnica ili dadilja), dobiće po jednog zmaja (flying kites) sa temom filma 'Povratak Meri Popins'. Pored odgovora pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Dobitnice će biti obaveštene mejlom, odnosno, odgovorom u inboks.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica