Uz pesme Željka Joksimovića uživa da đuska čitav region, a on uživa da u svakom gradu obraduje svoju publiku koncertom. Sledećeg meseca jedan će održati u Zagrebu, a tim povodom dao je i intervju za jedan tamošnji portal.

Osim o uzbuđenju zbog susreta sa publikom, Željko je pričao i o Jovani i deci, i otkrio kakav je odnos Koste i bliznakinja sada kada su one malo porasle. Takođe, otkrio je njegovu i Jovaninu malu tajnu uspešnog braka.

"Devojčice stalno brbljaju, Srna više nego Ana, a njihov stariji brat Kosta to je jedva dočekao. Stalno je pitao kad će više pričati, sad ih usmerava jer nemaju baš najbolju ravnotežu. On to kao zna, ali se isto tako i naljuti kad mu se ne maknu s puta dok prolazi", kroz smeh je prepričao.

Dodao je da se ne odriče druženja sa suprugom ili prijateljima samo zato što imaju decu. Voli izlaske jer je to vreme kada su u potpunosti posvećeni jedno drugom.

"Gotovo svaki dan izvedem ženu na večeru. To ne znači da dugo sedimo, ali malo se tada odmorimo od svakodnevne rutine i popričamo. Imamo restoran u koji odlazimo, nije bučan i baš uživamo. Ali, naravno, rano se vratimo kući, nikad ne budemo duže od 22 sata", kaže.

Ne trudi se da bude romantičan, nego voli da iznenadi suprugu nekim gestom kog se usput seti. Nazivaju ih savršenim parom jer, iako imaju brojne obožavaoce i obožavateljke, nisu ljubomorni jedno na drugo.

"Nema potrebe za ljubomorom, ona sve to razume. To je normalno, to joj je drago... A s druge strane, i meni je drago što ona to sve tako lako prihvata, mislim da meni ne bi bilo prijatno da je obrnuto", rekao je.

Iako je jednom prilikom istakao da bi voleo imati još dece, to je negirao i ispričao kako to ipak neće biti moguće. Naime, supruga Jovana je sa bliznakinjama imala tešku trudnoću i još teži i komplikovaniji porođaj.

"Ne možemo više imati dece. Od nas ipak toliko", za kraj je poručio Željko.