U čast rođenja svog trećeg deteta, pevačica Džesika Simpson koja je u devetom mesecu trudnoće je organizovala popularni "bejbi šauer"(baby shower). Tema ove proslave je bilo cveće, što se može videti na fotografijama koje je objavila poznata trudnica. Dekoracija doma i haljine u kojima su bile Džesika i njena sestra, kao i njihove ćerkice, bile su upravo u cvetnim dezenima, kao i venčići koje su nosile na glavama.  

Međutim, najveću pažnju je privukao svetleći natpis u njihovoj pozadini, kao i opis fotografija koji je napisala pevačica na svom Instagram profilu - "Birdie's Nest". Fanovi su burno reagovali nakon što su došli do zaključka da će upravo to ime (Birdie - ptičica) nositi njena mlađa ćerka. Veliki broj negativnih komentara u kome su osuđivali ovaj izbor i upozoravali buduću mamu da dobro razmisli pre nego što tako nazove devojčicu, nanizao se ispod objavljenih fotografija.

Ipak, mnogi obožavaoci su stali u odbranu poznate pevačice, ističući da svako može da nazove svoje dete kako želi.

Ukoliko Džesika Simpson i izabere ovo ime za svoju devojčicu, ona neće biti jedina na svetu koja će ga nositi. Naime, Ptičica je i desetogodišnja ćerka poznate glumice Bizi Filips. 

Pogledajte u našoj galeriji još fotografija sa ove proslave...

Poznata trudnica objavila je prelepe fotografije sa proslave darivanja bebe, ali su mnogi njeni pratioci ostali u čudu nakon što su pročitali neobičan svetleći natpis.