Nakon trudnoće, svaka mama je izložena pritisku da što pre povrati svoju liniju pre porođaja. Susreće se sa viškom kilograma, kože i strijama, a osuda i pritisak dolaze kako spolja, od strane drugih, tako i od nje same. Dok pokušava da u životu postigne sve, izbalansira svoje obaveze i uspe da se odmori, mama teško da je u stanju da pored svega i trenira. 

Fitnes mama koja je u svetu postala poznata po svom izvajanom telu uz rođenje tri sina, Marija Kang, ovaj put nam govori kako je normalno suočiti se sa svim tim viškovima i strijama. 

Ova mama je, inače, pre par godina razbesnela javnost svojim fotografijama sa sinovima na kojima ima savršeno telo. Ona je uz svoju fotografiju poručila ženama: "Koji je tvoj izgovor?"

Mnoge žene su se pobunile i zaista davale svoje veoma ozbiljne izgovore, a nisu bile ni svesne kroz šta je sve ova mama prošla i opet uspela. Marija je i sama imala poremećaj u ishrani, puno radno vreme, a u kući bez dadilje i pomoći. I uspela je. 

Želela je da inspiriše sve žene oko sebe da brinu o sebi i svom telu nakon porođaja. 

Danas, ova žena ne krije da porođaji svakako ostavljaju posledice na telu. Ipak, to nikako ne treba da znači da smo "druga osoba" i da treba da budemo nezadovoljni sobom. 

"Ukoliko ste se zapitali da li je ova žena sa viškom kože prava Marija Kang koju pratite već godinama, nemojte se plašiti - tu sam, i da, to jesam ja", šaljivo se obratila svojim pratiocima u opisu fotografije na instagramu. 

Naravno da ova mama trenira redovno i dalje, ali je sada sve to malo drugačije. Nije više opterećena ni treningom ni idealnom linijom. Najvažnije je osećati se dobro u svom telu. Marija je sada zdrava, što joj je trenutno najbitnija stvar. 

Jasno je da smo svi prezauzeti tokom ovih praznika, ali ova mama poručuje da ne zaboravimo da uvek treba sebi da budemo prioritet!