Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da mališani postanu šampioni života: Nova humanitarna akcija Novaka Đokovića

Najbolji teniser sveta, u ime svoje Fondacije, poziva ljude da mu se pridruže u akciji doniranja novčanih sredstava deci iz Srbije.

  Izvor: Foto: Jelena Vemić/Beta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pozvao je sve ljude širom sveta da se pridruže novoj humanitarnoj akciji i doniraju novac deci iz Srbije za programe ranog razvoja, a na prikupljeni iznos za odabrane projekte naš šampion uzvratiće sa isto toliko novca, duplirajući na taj način ukupnu sumu. Time je Đoković, u ime svoje Fondacije, još jednom pokazao da nikada ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija na ovim prostorima.

Za nepunih nedelju dana kampanje prikupljeno je ukupno 4.988.010 dinara, dok se akciji pridružilo blizu 200 ljudi, mahom ljubitelja tenisa i Novakovih pratilaca.

Author: Jelena Vemic Copyright: ©Jelena Vemic Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.6.1 (Windows) Created: 2016:10:02 20:23:15 Embedded Comments: AppleMark

Foto: Jelena Vemić/Beta

Sva sredstva prikupljena do 8. januara biće uložena u izgradnju i adaptaciju predškolskih ustanova, kao i u edukativne projekte za vaspitače i roditelje, u organizaciji Fondacije "Novak Đoković".

- Prema trenutnom stanju u Srbiji svako drugo dete nema mogućnost pohađanja predškolskog programa. Mi odrasli smo ti koji menjaju živote mališana i imamo moć da im obezbedimo i pružimo bolje sutra i bolje uslove za budućnost. Posebno je u sezoni praznika i proslava koja je pred nama važno da se setimo onih kojima je potrebna podrška i baš zato želimo da napravimo promenu, da im omogućimo da sanjaju velike stvari, menjaju svet oko sebe i postanu šampioni života - rekao je Novak Đoković u pozivu svima koji su u mogućnosti da se pridruže dobrotvornoj kampanji.

Povezane vesti

- Hvala svima koji su se priključili i donirali novac za programe ranog razvoja koje sprovodimo u Srbiji. Podrška je ono što je na ovom putu svima nama najvažnija i što nas je više, to ćemo lakše da pomognemo našoj deci da imaju bolje uslove za razvoj i ostvarenje svojih potencijala i talenata - dodao je.

Za više informacija o donacijama, posetite sajt Fondacije Novak Đoković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica