Na platou iza jednog od najlepših zdanja u Beogradu, zgrade Geozavoda, u subotu je organizovano uživanje u zimskim čarolijama i prazničnom duhu na Čarobnom bazaru magazina Lepa&Srećna.

Mame, tate, bake i deke dovele su svoje mališane kako bi se družili sa Deda Mrazom, mađioničarima i uživali u novogodišnjim paketićima koje je za sve najmlađe posetioce pripremio Štark.


Deda Mraz deli deci novogodišnje Štark paketiće. Foto: Promo

Pored sadržaja za decu, i stariji posetioci ovog događaja imali su priliku da uz pomoć točka sreće, uz degustaciju različitih ukusa omiljenog slatkog krema Linolada, dobiju i jedan od prelepih poklona kao što su majica, slagalica za decu ili kutija za keks.


Dečak je osvojio nagradnu na štandu Linolade i Podravke; Foto: Promo

Posebno dekorisanu oazu, specijalno za ovu priliku, pripremili su brendovi Mer i Somat koji su svim posetiocima obezbedili svoje proizvode, kao i sjajan kuvar koji je savršen pomoćnik svakoj savremenoj domaćici.


Urednica Žaklina Milenković i deo redakcije magazina Lepa&Srećna; Foto: Promo

Kako je već poznato da je dekoracija doma omiljeni hobi većine žena današnjice, u kućici brenda Emmezeta svi posetioci Čarobnog bazara mogli su da pronađu inspiraciju kako da uz pomoć njihovog novogodišnjeg asortimana ukrase svoj dom.


Savršena Emmezeta novogodišnja dekoracija njihove kućice privukla je veliki broj ljudi; Foto: Promo

Ovakvo druženje ne bi bilo potpuno da na njemu nije bilo i preukusnih, jedinstvenih Ferdinand knedli koje su u svom unikatnom kamionu fascinirale sve prisutne.


Uživanje u jedinstvenim Ferdinand knedlama; Foto: Promo

Pored toga što je ulepšao vikend svim posetiocima Čarobnog bazara, magazin Lepa&Srećna omogućio im je i da budu humani i u svojoj kućici izlozio novogodišnje čestitke solidarnosti. Deca sa smetnjama u razvoju iz Doma za decu i mlade iz Sremčice ručno su unikatno oslikali novogodišnje čestitke, čijom kupovinom se doniraju sredstva za njihov kvalitetniji razvoj i edukaciju.


Novodišnja čestitka solidarnosti napravljene u Domu za decu i mlade iz Sremčice; Foto: Promo

Krupne pahulje snega koje su tokom dana zavile ceo krajolik u belo, dale su posebnu draž ovom događaju i pomogle u želji da svi zajedno oživimo prazničnu čaroliju i da sa nestrpljenjem čekamo sledeću godinu i novi Čarobni bazar magazina Lepa&Srećna.

Još fotografija sa ovog lepog događaja potražite u našoj galeriji....

Savršeno okićene drvene kućice iz kojih se širio opojan miris pečenog kestenja, voćnih čajeva, kuvanog vina i rakije okupilo je veliki broj građana ovog vikenda, na druženju koje je za svoje čitaoce, partnere i prijatelje organizovao omiljeni ženski magazin Lepa&Srećna.