Prethodnih dana, od Washington Post-a, do britanskih Independenta i Guardiana, svi mediji su brujali o dodeli nagrada Ujedinjenih nacija - UNCA, nagrađenim članova i njihovim govorima. Među njima bila je i Amal Kluni, sve vreme u fokusu zbog snažnih reči koje je posvetila Nadiji Murad, ovogodišnjoj dobitnici Nobelove nagrade za mir koja je bila kidnapovana i talac Islamske države tri meseca. 

Međutim, ono o čemu do juče popodne niko nije pisao je činjenica da su sve vreme uz Amal bili i njeni mališani, jednogodišnji blizanci, Aleksandr i Ela. Naime, oni su sa njom boravili u Njujorku, a sinoć su fotografisani kako napuštaju hotel.

I sve drugo je "palo je u vodu", i svečana toaleta u kojoj je Amal zablistala, i to što je poznati par pre ulaska na svečanost zastao i porazgovarao sa beskućnikom, čak i to što se Amal, dok je primala nagradu, zahvalila svom svekru... Danas ništa nije važno - samo deca.

Mališani su osvojili srca čitavog sveta, a  sada svi raspravljaju na koga liče. A osim što mame osmehe, ove fotografije Ele i Aleksandra odnele su jednu veliku pobedu i dokazale da nijedna tema i nijedna događaj - nisu važniji od dece i porodice!

Pogledajte njihove fotografije u galeriji:

Popularnija i važnija od svega na svetu, uvek su - deca!