Bivši fudbaler pokrenuo je raspravu na internetu nakon što je objavio fotografiju na kojoj sedmogodišnju ćerku Harper Seven ljubi u usta.

Na fotografiji joj daje poljubac tokom klizanja na klizalištu na kojem je već postavljena i novogodišnja jelka.

"Božić dolazi. Idemo na klizanje", napisao je i dodao emotikone Deda Mraza i srca.

Korisnici društvenih mreža podeljeni su oko ovog poteza slavnog fudbalera.

"Kako možeš da ljubiš ovu malu devojčicu u usta?", pitao je jedan korisnik, a drugi dodao "To nije ok!", dok treći smatra: "Ne u usta. Obrazi su primereni".

Sa druge strane slavnom ocu četvoro dece podršku su dali poznati očevi, među kojima je i glumac Rajan Rejnolds koji je fotografiju lajkovao.

"Tata i ćerka. Tako slatko", napisao je Tom Brejdi, slavni igrač američkog fudbala kojg su takođe napali kada je u usta poljubio desetogodišnjeg sina Džona Edvarda Tomasa.

Podršku svom idolu dali su i brojni drugi pratioci: "On je njen tata, ona je njegova ćerka. Zašto se ljudi toliko raspravljaju? Nema tu ničeg lošeg. Ona je mala devojčica, očigledno se oseća lepo, srećna je i uživa u vremenu koje provodi sa tatom. Nevino i ljupko".

"Ova predivna fotografija prikazuje vezu kakvu svaka devojčica treba da ima sa svojim tatom. Bravo što si tako dobar otac", poručila je Bekamu jedna pratiteljka.

Pišite nam u komentarima, šta vi mislite o ovom potezu i generalno o ljubljenju dece u usta?