Iz studija Dizni i mašte jedinstvenog reditelja Tima Bartona 4. aprila 2019. godine stiže nam igrana verzija klasičnog, vanvremenskog i preemotivnog animiranog filma "Dambo" (Dumbo). 

Film u kome se slavi različitost, neguje porodica i u kome snovi lete, priča priču o vlasniku cirkusa (Deni DeVito) koji angažuje bivšu zvezdu, Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubedljivog preduzetnika V. A. Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života, šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Glavne uloge u filmu koji nestrpljivo čekaju milioni gledalaca širom sveta tumače Deni DeVito, Kolin Farel, Majkl Kiton, Eva Grin i mnogi drugi.

Pogledajte novi trejler filma "Dambo":