Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečija Pesma Evrovizije – poslednje probe pred odlazak u Minsk

Bliži se dan polaska srpske delegacije na šesnaesto izdanje "Dečje pesme Evrovizije", koje se održava 25. novembra u Minsku, u Belorusiji, pod sloganom "Light up".

  Izvor: Foto: Promo

Predstavnica Srbije je 13-godišnja Bojana Radovanović koja će izvesti pesmu "Svet" kompozitorke Marije Marić Marković, poznatije kao Mari Mari. 

Bojana sa velikom odgovornošću obavlja sve pripreme za takmičenje, uz veliku pomoć koreografa Ivana Mileusnića i kompozitorke pesme Mari Mari. Za nastup je spreman kostim čija je autorka Aleksandra Aleksandrić, a koji je izradila Žaklina Marjanović. Reditelj nastupa Srbije na Dečijoj pesmi Evrovizije biće Petar Stanojlović, a našu delegaciju predvodi Silvana Grujić, odgovorna urednica Muzičke redakcije RTS.

Ove godine na "Dečijoj pesmi Evrovizije" učestvuje dvadeset zemalja - što je rekordan broj u istoriji takmičenja. Pobednik se bira sabiranjem glasova publike (online) i nacionalnih žirija sastavljenih od tri odrasla člana i dvoje dece.

Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Windows) Created: 2018:11:09 17:48:32
Foto: Promo

Gledaoci iz Srbije mogu da glasaju za našu predstavnicu na sajtu www.junioreurovision.tv. Prva runda glasanja počinje u petak, 23. novembra od 20 h i završava se pre samog početka prenosa u nedelju 25. novembra. U prvoj rundi glasanja, favorite birate na osnovu video spotova zemalja učesnica. Druga runda online glasanja odvija se tokom trajanja prenosa - počinje nakon poslednje izvedene pesme i traje 15 do 30 minuta. Gledaoci mogu da glasaju za minimum 3, a maksimum 5 zemalja. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica