- Oba puta sam se porodila prirodno, uz epidural, a i sada tako planiram. Epidural je odlična stvar, jer posle porođaja izađete s lepim iskustvom.

Voditeljka Aleksandra Gudelj uživa u trećoj trudnoći i s nestrpljenjem, posle dva sina, iščekuje rođenje ćerke koju je žarko želela. Kao i uvek, vesela i nasmejana, ona zrači pozitivnom energijom.

- Odlično se osećam. Ne znam da li je to stvar genetike ili energije, ali i prvi i drugi, a evo i sad treći put sam dobro. Zaboravim da sam trudna sve dok me neko ne podseti (smeh).

Ispunila ti se želja da, posle dva dečaka, dobiješ devojčicu. Hoće li postati mezimica od prvog dana?

- To je već u najavi. Ne kažem da ljubav može da se deli, hvala bogu da su sva deca dobro, ali nekako s dečacima se sve vrti oko sporta, neke akcije. Iako imam i sve to u sebi kao majka, fali nam onaj momenat da obučemo haljinicu, pa ispletemo pletenice.

Slažeš li se da su devojčice često ipak samo tatine mezimice?

- Od rođenja sam više vezana za mamu, tako da nisam bila taj slučaj. Nadam se da ćemo i nas dve biti bolje drugarice nego što će ona biti s tatom. Ali mislim da će se tata totalno raspilaviti, jer vidim kakav je otac prema Damjanu i Milijanu, pa mogu da zamislim kakav će tek prema ćerki da bude.

Jeste li smislili ime?

- Jesmo, ali ne želimo još da otkrivamo. Tradicionalno je, jer me kratka imena asociraju na nadimke.

Plašiš li se porođaja?

- Zasad ne, uskoro ulazim u sedmi mesec, ali videćemo kad se bude približio porođaj. Ni prvi, a ni drugi put nisam imala problema. Oba puta sam se porodila prirodno, uz epidural, a i sada tako planiram. Epidural je odlična stvar, jer posle porođaja izađete s lepim iskustvom.

Vredna trudnicaRadiću do kraja decembra

Koliko ćeš biti odsutna?

- To još nisam sigurna. I sami znate da za treće dete porodiljsko traje dve godine, mada nisam tip koji bi mogao toliko dugo da ne radi. Meni posao ipak ne oduzima toliko vremena, pa da me u tom smislu dugo odvaja od porodice. Sigurna sam da ću se vratiti ranije.


Foto: Aleksandar Krstović

Igraš li igre na sreću?

- Da, uvek sam volela Loto, oduvek mi je zanimacija da zaokružim sedam brojeva i da imam nadu i maštu, šta bi bilo da dobijem četiri miliona evra. Ali pošto su to igre na sreću, nikad se ne zna.

Jesi li osvojila neku nagradu?

- Osvojila sam peticu. Dobijem nekad neku četvorku, ali tih pet pogodaka je bilo baš zanimljivo. Uživo izgovaram brojeve i prvi broj imam, drugi, treći, pa četvrti nisam dobila, ali mi je srce i dalje lupalo jer može šestica da bude. Izvlačim dalje, peti broj imam i sledeći već nisam izvukla. Ali bilo je taman za jedan lep ručkić kojim sam častila porodicu.

Da li si nekad upoznala srećnog dobitnika?

- Našem prijatelju sam izvukla šesticu, a onda me je skoro vozio taksista kome sam isto izvukla šesticu. To je bilo oko 10.000 evra u dinarima, a to mu je mnogo značilo jer mu je ćerka upisivala fakultet.

Jesi li dobila gratis vožnju?

- E, to nisam (smeh). Živimo u teškim vremenima, tako da je to skroz razumljivo.

Kakvu emisiju bi volela još da radiš?

- Zasad ništa drugo, jer se Loto tek u februaru vratio kod nas. Krajem decembra odlazim na trudničko, a posle i na porodiljsko bolovanje i trenutno ne razmišljam o novim poslovnim planovima.