Poznati glumac Nikola Đuričko otkrio je za magazin "Gloria" kako funkcioniše njegova porodica. Veoma otvoreno je priznao da, ipak, glavnu reč u kući ima žena. Na pitanje ko je glava porodice, imao je i više nego dovitljiv odgovor:

"U mojoj porodici ja sam predsednik, a moja supruga je predsednik vlade. Vodim se kao glava porodice, ali tehničku, zakonodavnu i izvršnu vlast ima moja supruga", kaže Đuričko.

Glumac nije štedeo reči hvale za svoju suprugu Ljiljanu.

"Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komande. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva", smatra Nikola Đuričko.

Nikola je otkrio kako porodično funkcionišu i šta je to što jednu porodicu održava.

"Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo skupa. To je ono što nas drži. Kad odem na put, prvi dan mi je zabavno. Drugi dan mi već nedostaju, jer kad vidim nešto, nemam s kim to da podelim. Treći dan mi baš nedostaje porodica. A kad dođem kući, iznerviraju me za šest minuta i pitam se: šta mi je nedostajalo? Onda prođe malo vremena i vidim da nam je mnogo lepo kad smo zajedno", zaključuje Đuričko.

Još neke fotografije možete pogledati u našoj galeriji:

Šarmantan kao i uvek, glumac Nikola Đuričko, na slikovit način je opisao kako izgleda podelauloga u njegovoj kući.