Pevačica Ivana Selakov uživa u blagoslovenom stanju, a već je u devetom mesecu trudnoće. Ona čeka bebu sa svojim dugogodišnjim partnerom, a rađanje deteta biće samo kruna njihovog odnosa. 

Ovaj par nestrpljivo očekuje novembar, kada je planirani termin porođaja, a Ivana je za "Story" progovorila o najlepšem periodu u svom životu.

"Često pitam Peđu da li je svestan da od sada više nema njega i mene, već smo uvek i svuda nas troje. Više nikada nećemo biti sami jer je u našem životu još jedna osoba. To je zaista velika prekretnica, ali to smo želeli i radujemo se tome. Desilo se to da ću bebicu roditi oko mog rođendana, što će svakako biti moj najlepši poklon", srećna je buduća mama Ivana Selakov.

Pošto puni 40 godina, Ivana smatra da joj to može biti plus u majčinstvu.

"Svakako ću biti zrelija majka nego što bih bila ranije. Sada sam svoja na svom, spremna sam i psihički i fizički, a psiha je tu najvažnija. Znam da je neko psihički spreman i sa osamnaest, ali ja to nisam bila. Ne mogu da zamislim sebe kao majku ni pre deset godina. Mislim da beba dolazi u pravom trenutku", izjavila je za "Story" Ivana Selakov.