Australijska turneja i raspored za Megan Markl i princa Harija postaju sve više zgusnuti, ali oboje sve svoje obaveze odrađuju sa osmehom na licu, ne želeći nikome da pokažu da im je sve, najviše zbog velike vremenske razlike, naporno. Umor ne pokazuje ni trudna vojvotkinja od Saseksa, koja je upravo u Australiji s javnosti podelila srećne vesti.

Svaki njihov korak na 16-dnevnoj australijskoj turneji pomno se prati, posebno otkako se saznalo da je vojvotkinja od Saseksa u drugom stanju. Tokom četvrtog dana turneje, Megan Markl i princ Hari boravili su na čuvenoj australijskoj plaži Bondi, a upravo tamo otkrila je i pojedinosti svoje trudnoće.

Sve to ispričala je drugoj trudnici, 35-godišnjoj Šarlot Konel, koja se time pohvalila za medije. 'Rekla mi je da je za nju trudnoća kao da je sve vreme pod uticajem džet lega. Priznala je kako se jutros probudila u 4:30 i da je, budući da više nije mogla da zaspi, vežbala jogu.'

Joga za Megan Markl inače nije nepozanica, budući da je njena majka Dorija Ragland instruktorka joge u Los Anđelesu i da joj je upravo ona prenela ljubav prema istom.

'Moja mama je instriktorka joge i s njom sam počela da vežbam sa samo sedam godina. Iako sam se na početku opirala svemu tome, na fakultetu sam počela redovno da praktikujem jogu', izjavila je jednom Megan Markl za Best Health Magazine.

Pogledajte neke od fotografija iz Australije:

Vojvotkinja je po prvi put govorila o tome kako se oseća u trudnoći, a svoje 'muke' podelila je sa drugom trudnicom.