Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uživaju u porodičnoj slozi, zajedno sa sinom Jakovom. Ovaj poznati par se trudi da sinu posveti što je više vremena, ali on ume da bude ljubomoran kada se Seka i Veljko posvete jedno drugom.

"On se ljuti kad se mi ljubimo i grlimo. Ljubomoran je. Zato se mi trudimo da se grlimo i ljubimo sve troje zajedno, to su trenuci koji se pamte ceo život. Zaista ne postoji ništa lepše. I stvarno smatram da dete treba učiti odmalena da je ljubav sve, da je pokretač svega i da ukoliko čovek ima ljubavi, ima sve", navodi Seka.

Popularna Seka otkriva i šta mali Jakov obožava.

"On kaže "vau" kad me vidi sređenu. Za sve što ga iznenadi on govori vau, sada je naučio tu reakciju. Mada najviše ga oduševi čokoladno jaje. Taj koji dođe i donese mu čokoladno jaje kupio ga je za ceo život", kroz osmeh objašnjava Seka i dodaje da je najviše nasmeje kad se Jakov oduševi njenim outfitom.

Na pitanje da li možda sa suprugom planira da ima još dece, pevačica ima spreman odgovor.

"Porodična sam osoba. Volela bih da imamo mnogo dece. Kao i prvi put kad se desilo - to sve prepuštam božjoj volji. Mi se nadamo da ćemo imati više dece i volela bih da moj sin zaista ima brata ili sestru, da ne bude jedinac.

Foto: Public

Pošto je Jakov napunio dve godine, Seka ne može da se opusti kad ide na nastupe.

"Kako da mi ne bude teško? To je sasvim prirodan osećaj, bilo bi glupo da ga nemam. Najteže mi je kad odlazim u inostranstvo vikendom da radim, jer nekad se desi da nisam dva dana tu, ali to je maksimalno. Sve preko toga ne prihvatam. Non-stop smo na telefonu i video-pozivu", kaže Seka.

Ona otkriva da i dalje u toku noći zove dadilju da proveri da li je sve u redu:

"U početku sam 24 sata bila na telefonu, ali sada sam se nekako privikla. Mada, uvek postoji taj majčinski instinkt koji ti ne dozvoljava da budeš miran".