Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Vatra je gorela iznad glave mog sina dok je spavao!': Mama iz Beograda APELUJE NA SVE RODITELJE da noću ne pune telefone (FOTO)

'Mobilni telefon je eksplodirao u sobi mojih sinova, vatra je buknula i za par sekundi soba je bila ispunjena crnim dimom', reči su mame troje mališana koja nikada neće zaboraviti prethodnu noć.

  Izvor: Foto: Shutterstock

"Skloni telefon od sebe kad spavaš, zrači te!" "Ne koristi mobilni dok je na punjaču, lomiš kabl!" "Udalji se od ekrana - oslepećeš!" Ukoliko ste roditelj školarca, verovatno ste već hiljadu puta izgovorili neku od ovih rečenica (ili sve). Međutim, da li ste ikada razmišljali o tome, da ova veoma popularna naprava može biti još opasnija, odnosno, da u trenutku može da eksplodira i ostavi trajne posledice po zdravlje deteta, ali i da ugrozi živote svih članove porodice.

Upravo takvo iskustvo imala je mama troje dece iz Beograda koja je noćas preživela pravu dramu. Naime, kada su njeni dečaci uveče legli, sve je bilo u redu, ali se u ranu zoru desilo ono što niko nije mogao da pretpostavi - mobilni telefon koji se punio iznad glave njenog mlađeg sina je eksplodirao! Na svu sreću, stariji dečak je čuo prasak i odmah pozvao mamu. 

Povezane vesti

"Kada sam ušla u sobu videla sam vatru na krevetu, goreo je telefon ali i deo posteljine i dušeka. U roku od samo par sekundi dečija soba je bila ispunjena crnim dimom. Užasno je smrdelo!”, reči su majke koja je ovim putem želela da upozori roditelje na ovu, retko spominjanu, opasnost koju nosi mobilni telefon.


Foto: Privatna arhiva

Pukom srećom, dečak čija je glava bila na 15cm od telefona, nije povređen. Brzom reakcijom, uspeli su da ugase požar, ali je soba još dugo bila ispunjena neprijatnim mirisom.

Povezane vesti

"Upozoravala sam decu da nikada ne drže mobilni na krevetu, ali eto, desilo se da je moj sin ipak zaspao kraj telefona. Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da se njegov brat nije probudio. Srećna sam što smo danas živi!", ističe mama koja ovu noć sigurno nikada neće zaboraviti i dodaje da bi možda sve bilo još gore da se telefon zapalio u dnevnoj sobi gde niko ne bi mogao da čuje eksploziju.


Foto: Privatna arhiva

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica