Jelena Đoković uživa u braku sa jednim od najuspješnijih tenisera sveta, Novakom Đokovićem, a osim karaktera, nesumnjivo je kako je njenog supruga uvek privlačila i Jelenina zavidna linija. Kako je sa sportistom u braku, Jelena je i sama usvojila naviku življenja aktivnim životom.

Zbog toga, lepotica redovno vežba kako bi održala liniju i očuvala zdravlje, ali ponekad joj se dogodi da propusti po neki trening. Koliko god se beznačajnim činilo, takav ishod situacije i povremena nedoslednost režimu 36-godišnjakinju dovodi do lošeg raspoloženja i nervoze.

"Ne znam kako je vama, ali ja kad zaređam nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti baš se unervozim, a i ulenjim. Onda mi baš treba jaka volja i podsećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula, a činjenica da živim sa profesionalnim sportistom nekako baš čini da budem i te kako svesna kad počnem da zabušavam. Ne kažu mudri ljudi bezveze da se treba okružiti dobrim ljudima da bismo odoleli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Ja sam prezahvalna na svom mikro-svetu", iskreno je podelila misli Jelena na Instagram profilu i upitala svoje pratioce kakav trening preferiraju i koje su njihove rutine.