Otkako je ostala u drugom stanju, Pipa sve češće bira ležerniju odeću, za razliku od njene sestre kejt Midlton koja je i u trudnoći morala da se oblači prema protokolu. 

Međutim, njih dve imaju isti ukus kada su trudničke haljine u pitanju, obe su fanovi brenda "Seraphine", osnovanog 2002. godine s namerom da se i žene u trudnoći osećaju šik. 

Tako je poznata trudnica, koja čeka svoje prvo dete sa suprugom Džejmsom Metjuzom, jedva dočekala tople dane da uskoči u omiljeni odevni komad - lepršavu haljinicu, što dokazuju i fotografije nastale nedavno na londonskim ulicama. 

Naime, Pipa je viđena u opuštenoj šetnji sa svoja dva četvoronožna prijatelja, a za tu priliku je odabrala upravo haljinicu čuvene marke za trudnice. Uz ovu trendi trudničku odeću savršeno su se uklopile udobne crne espadrile koje su inače omiljeni modni detalj sestara Midlton, a celokupan izgled upotpunila je veselom, crvenom torbom marke "Aspinal of London". 


Foto: Profimedia

Lepršave haljine sa printom su apsolutni hit ovog leta, a Pipa ih prosto obožava. Za odlazak u šoping, nedavno je ova poznata žiteljka Londona izabrala crnu haljinicu dugih rukava, prošaranu belim detaljima. 


Foto: Profimedia

U galeriji pogledajte još modnih izdanja poznate trudnice.

Pipa Midlton važi za nekoga ko voli da prati modne trendove. Pogledajte kakve haljine je odabrala za ovo posebno leto...