Iako je u drugoj polovini oktobra očekuje porođaj, zgodna glumica i dalje radi punom parom uverena kako je to najbolji način da se pripremi za ono što sledi.

Tridesetčetvorogodišnja glumica Borka Tomović ušla je u šesti mesec trudnoće, a termin porođaja je krajem oktobra. Zvezda popularne serije "Istine i laži" već tri godine je u vezi s našim odbojkašem koji je nastupao za jedan poljski klub, zbog čega je putovala na sever Evrope svaki put kad je imala nekoliko slobodnih dana u svom punom rasporedu.

Umetnica koja je gradila uspešnu ne samo pozorišnu nego i filmsku karijeru još pre nekog vremena izjavila je da priželjkuje svoju porodicu, ali da ne misli kako su godine te koje određuju da li je za to rano ili kasno.

"Pravo vreme za porodicu je za svakoga različito, moje će očigledno tek doći. Moj emotivni partner mora da bude neko u koga imam poverenja, ko je spreman da me prihvati sa svim vrlinama i manama, kao što sam i ja na to spremna. Lepo je i ako možemo zajedno da se smejemo. Takođe, treba da mi bude dobar i odan prijatelj, da delimo interesovanja i smisao za humor, kao i poglede na svet i budućnost, da bude privlačan i da budem veoma zaljubljena u njega", rekla je Borka u jednom intervjuu.

A post shared by Borka Tomovic (@borkatomovic) on Jul 30, 2015 at 12:36pm PDT