Zajedno sa Kejtinim roditeljima, uputili su se prema ostrvu Mistik - ostrvu na Karibima gde je Kejt letovala i ranije.

Na ostrvu se nalazi 70-ak privatnih vila i dva manja luksuzna hotela. Ostrvo je među poznatima, slavnima i, svakako, jako bogatima, hit destinacija. Tamo, šuška se, letuju i Kejt Mos, Mik Džeger i Bil Gejts. Cena jednodnevnog najma vile kreće se od 10 do 30 hiljada dolara.

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jun 26, 2018 at 8:37am PDT

Na stranicama ostrva dostupne su informacije o sadržajima koji se nude. S obzirom da su i Kejt i Vilijam ljubitelji sporta, nema sumnje da će uživati u plivanju, planinarenju, jahanju, tenisu, ronjenju ili jedrenju. Da se ne bi morali previše brinuti za decu, isplaniran je i kalendar dečijih aktivnosti.

Najmlađi će uživati u jogi, sadnji biljaka, tematskim piknicima i raznim igricama koje podstiču mentalni i telesni razvoj. Ni baka i deka Midlton se zasigurno neće dosađivati. Ovo ostrvo ima izrazito bogat "wellness" program, a prepun je kafića, restorana i barova u kojima se mogu opuštati.

Foto:  MATT HOLYOAK

Upravo na ovom ostrvu bilo je i prvo letovanje princa Džordža, a juče je mali prestolonaslednik tamo proslavio svoj peti rođendan. Na društvenim mrežama osvanuo je njegov zvanični portret povodom rođendana. Fotografisan je nakon krštenja svog mlađeg brata, a pozirao je fotografu Metu Porteousu. Njegov portret nas je raznežio, a nakon što smo saznali gde letuje, shvatili smo i zašto nema novu sliku. 

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jun 29, 2018 at 9:43am PDT

A post shared by Mustique (@mustiqueisland) on Jan 20, 2018 at 12:35pm PST