Novak je zaista odigrao brilijantan turnir. Stizao je, naizgled, neuhvatljive lopte, i odlično riternirao. Pogađao je servise, mentalno se držao i na kraju po četvrti put, zasluženo postao šampion Otvorenog prvenstva Engleske, na čemu mu od sveg srca čestitamo.

Međutim i sva ta ogromna postignuća u senku je uspelo da baci nešto još jače i snažnije - ljubav između oca i sina. Nije želeo do samog kraja o tome da priča, ali na kraju Novak je priznao, da mu je prisustvo sina bila jedna od najvećih motivacija tokom turnira.

"Prvi put sam doživeo da mi u finalu Vimbldona neko viče sa tribina - tata, tata! Volim te sine, najviše. Stefan nije smeo zbog pravila da gleda meč, pošto nema pet godina, tek je ušao kada sam podigao trofej. Mnogo mi znači što je tu, uz moju ženu", rekao je Novak u obraćanju publici nakon meča.

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs) on Jul 15, 2018 at 9:48am PDT

Na snimke na kojima je Stefan sa tatom na treningu, i onaj na kom se vidi Stefanovo uzbuđenje kada ugleda tatu, ali i na onaj najdirljiviji snimak koji je nastao kada je Novak izašao sa terena, a Stefan mu dotrčao u zagrljaj i nije hteo da ga pusti, retko ko je uspeo da zadrži suze.

Zato uživajte u emocijama i najjačoj ljubavi. Izdvojili smo za vas snimke i fotografije koji će vam napuniti srce...

Još jedan dokaz koji ide u prilog tome da su deca i porodica iznad svega, je i trenutak kada su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt, stali da čestitaju Novaku na pobedi, ali su o triumfu pričali veoma kratko, a razgovor se vrlo brzo pretvorio u ćaskanje o deci.

Još fotografija možete pogledati u našoj galeriji:

Novakova majstorska igra u ovogodišnjem finalu Vimbldona ostala je u senci nečeg mnogo snažnijeg - ljubavi između oca i sina. Pogledajte fotografije i snimke najemotivnijih trenutaka koji su obeležili dan...