"Ne trudim se da budem mršava, trudim se da budem zdrava", rečenica je koju često možemo čuti od popularne joga instruktorke, Hilarije Boldvin. Tridesetčetvorogodišnja Majorčanka, imala je malo i sreće kada je u pitanju genetika, pa, kako kaže, nikada nije držala dijete, nije ljubiteljka mesa i slatkiša, dan započinje žitaricama, a u toku dana obavezno popije limunadu, a posle vežbanja i neki voćni šejk. Hilarija možda nikada nije bila na nekom posebnom režimu ishrane, ali ono što je obavezan deo njene svakodvevice, svakako je, vežbanje.

Hlarija Boldvin majka je četvoro dece koje je dobila u braku sa slavnim holivudskim glumcem Alekom Boldvinom. Karmen, Leonardo, Rafael i Romeo, rođeni su svi u roku od šest godina, a popularna mama se nijednog trenutka, ma koliko nekada to naporno bilo, nije odricala vežbanja - nego je svoju potrebu za fizičkom aktivnosti prilagođavala novim obavezama oko dece.

Mnoge mame dive se njenom telu, ali i njenoj organizaciji, a ona smatra da se sve može, pa gotovo svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje kratke video klipove u kojim pokazuje gde sve ona vežba i kako uspeva da, pored četvoro dece, "ukrade" vreme za sebe.

Njeni snimci su veoma inspirativni i motivisali su hiljada žena širom sveta da pokušaju da u svoj dnevni raspored uvedu i malo rada na sebi. Pogledajte...