Svima je potreban predah i odmor, pa i članovima kraljevskoh porodica, za koje važi neko uvreženo mišljenje da im je u životu lako. Međutim, čak i ako ne idu svaki dan na posao i ne rade po osam sati, svi roditelji znaju da, pošto imaju decu, to je češće napornije, a sigurno zahtevnije, od bilo kog drugog posla.

Švedska kraljevska porodica, uopšteno je drugačija od mnogih drugih evropskih porodica plave krvi. Oni žive uobičajenim životom, deca im idu prevozom u školu, i prave nestašluke kao da rastu u bilo kojoj drugoj kući, bez uštogljenosti i neprimerenih strogih pravila ponašanja.

Čak i odmaraju poput "običnog" naroda. 

Naime princ Karl Filip, vojvoda i Vermlanda, sin kralja Karla XVI, sa svojom prelepom suprugom, inače švedskom miljenicom, princezom Sofijom, trenutno se nalazi na odmoru u Francuskoj.

A post shared by X-u-i-n (@xuin10) on Jul 1, 2018 at 9:15pm PDT

Naime, fotografije sa plaže, na kojima je ovaj kraljevski par sa svoje dvoje dece, princom Aleksandrom i princom Gabrijelom, dospele su do očiju javnosti, a nas su, neodoljivo podsetile na neka od naših letovanja. Sasvim obično i sa puno igračaka, podređeno deci.

Svuda razbacane kantice, lopatice, lopte na naduvavanje i mama bez šmike i frizure i tata koji se sa naslednicima oprezno igra u vodi - da li vam pomalo liče na vas?

Još fotografija ove simpatične porodice pogledajte u galeriji:

Pogledajte kako izgleda letovanje simpatične švedske kraljevske porodice...