Odvajanje od dece teško pada svakoj majci, bilo da je to jutarnji "mini stres" kada ih ostavljamo u vrtiću i brinemo da li će jesti, spavati ili možda nekoga udariti, ili se radi o odvajanju na više dana zbog putovanja i poslovnih obaveza. Majke prosto uvek brinu... I koliko god maštale o 2-3 prospavane noći i jutarnjem valjanju po krevetu i ispijanju kafe u miru, na kraju nam uvek deca nedostaju.

Potpuno je isto i u životima poznatih mama, osim što, zbog prirode posla, one možda malo češće putuju, posebno ako su pevačice. Na turneju sa svojim bendom pre sedam dana otišla je i popularna hrvatska pevačica Ida Prester, a emotivni trenutak opraštanja sa svojim mališanima podelila je sa svojim prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama.

"Zadnja pusa i ode mama na turneju. Čuvajte tatu, par puta pajkite i eto mene nazad. Brzo će proći", napisala je u opisu fotografije Ida, i nema majke koju njene reči nisu raznežile.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on May 29, 2018 at 1:53am PDT

A više od fotografije prilikom odlaska, mame u regionu, raznežio je snimak koji je poznata pevačica podelila na Instagramu kada se sa turneje vratila.

"Mama došla s puta, reakcija mladuca kao da me nije bilo pol života. Roko me pitao: a mama, hoćeš ti sad opet živeti sa nama?", raznežila je i nasmejala svojim komentarom Ida svoje obožavaoce.

A post shared by Idaprester (@idaprester1985) on Jun 5, 2018 at 12:02am PDT