Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moja prva enciklopedija sa Vinijem Puom i prijateljima: Zemlja

Ovog petka se osvrnite oko sebe i pokušajte da otkrijete prirodne lepote koje vas okružuju! Stiže nam nova knjiga iz edicije Moja prva enciklopedija sa Vinijem Puom i prijateljima

  Izvor: Foto: Promo

Od danas je u prodaji knjiga"Zemlja".

Još jedna zabavna, inspirtivna i važna tema za decu i roditelje. Otkriće važne činjenice o Zemlji, ali verujemo da ćete čuti i mnoga znimljiva pitnja od vaših mališana. Budi spremni daa krenete na put ka novim znanjima, osmislite boravak u prirodi sa decom i pokušajte da proverite neke od činjenice koj ćete naučiti u ovoj knjizi. 

Zemlja je prepuna predivnih mesta koja treba posetiti i doživeti! Lepi predeli raznih boja i oblika nalaze se svuda oko nas – bilo da su to planine, ravnice, šume, pustinje, pećine... U

zemlji se nalaze mnogi vred ni metali, kao što je zlato, od koga se pravi lep nakit. Šta su kristali, kako nastaju pećine, gde se nalazi najveća stena na svetu, koje životinje žive pod zemljom, od čega se pravi staklo... – svaki kutak naše planete ima svoje zanimljivosti i osobenosti. Da li ste spremni za ekspediciju?

Yumama i Egmont vas nagrađuju!

Prve tri čitateljke koje na mejl: [email protected] pošalju tačan odgovor na pitanje Koja knjiga iz edicije "Moja prva enciklopedija sa Vinijem Puom i prijateljima" je od danas na kioscima?, dobiće na poklon po jedan primerak knjižice.

Pored odgovora, pošaljite nam i Vaše ime i prezime i kontakt telefon.

NAPOMENA: Pokloni se preuzimaju isključivo u redakciji sajta Yumama (Adria Media Group, Vlajkovićeva 8, Beograd).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica