Svet nestrpljivo čeka još jedno kraljevsko venčanje, ali čini se da će se na njega još čekati, jer je u fokusu para njihova beba.

Još pre nekoliko meseci princeza Šarlota Kaziragi verila se sa svojim izabranikom Dimitrijem Rasamom. Ćerka Karoline od Monaka i unuke legendarne glumice Grejs Keli, trebala je da stane pred oltar u junu ove godine, ali je ipak odlučila da odloži venčanje i to zbog najlepšeg razloga.

Njen budući suprug dolazi iz sveta filma. On je tridesetšestogodišnji filmski producent iz Pariza, a iako nije plave krvi, vuče slavne korene. Njegova majka je francuska je glumica Karol Buket, a otac Žan-Pjer Rasam, koji je preminuo kada je Dimitri imao samo četiri godine, bio je hvaljeni filmski producent sedamdesetih.

Šarlot i Dimitri u vezi su već godinu dana, a ako je za verovati izvorima tabloida "Hola!", venčanje je trebalo da se održi na Siciliji u junu u raskošnoj vili Dimitrijeve majke, ali je par ipak odlučio da venčanje pomeri nakon što postanu roditelji u avgustu ove godine.

Trudna princeza se ovih dana šeta držeći se zar ruke svog partnera Dimitrija Rasama, a zaljubljeni par uživao je su u romantičnom vikendu u idiličnom italijanskom mjestu Pozitanu. Pogled na more i ležerne šetnje nisu im pokvarili ni fotografi koji ih redovno prate.

Šarlot, inače, iz veze sa francuskim glumcem i komičarem, ima petogodišnjeg sina Rafaela. 

Iako su svi sa nestrpljenjem čekali još jedno kraljevsko venčanje, ono je ipak odloženo jer je princeza Šarlot, unuka slavne princeze Grejs Keli, u drugom stanju.