Pevačica čije glasovne mogućnosti svi hvale i u njima uživaju, dugo se prirpemala za najvažniji trenutak u životu - rođenje deteta. Uzbuđeno je sa svojim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama delila fotografije najlepših, ali i njoj najtežih trenutaka koje je imala tokom drugog stanja.

Pored psihičkih priprema za dolazak novog člana, Slađa je mesecima pripremala i poseban kutak svojoj devojčici za koju je, zajedno sa svojim suprugom, odabrala ime Mila.

Sada kada je sve završila odlučila je da najlepše detalje iz bebine sobe podeli sa prijateljima na Instagramu, i naravno, lepe reči i komplimenti na račun odabira nameštaja nisu izostali.

Sobicom dominiraju nežni tonovi, a buduća mama Slađa odlučila se za kombinaciju tri boje - belu, sivu i "prljavo" roze. Kako kontrast sivim zidovima popularna trudnica odabrala je beli "salonski" krevetac i beli "čupavi" tepih, kao i neodoljivi detalj - štender odnosno stalak za odlaganje odeće. Detalji roze boje, kao što su džak za igračke i stolica, oplemenili su čitavu sobicu.

Tu su naravno i ramovi i igračkice, a Slađa je u opisu fotografije napisala "E, sada je kompletno sve"!