Od spektakularne kraljevske ceremonije venčanja njene sestre Kejt Midlton, pa sve do danas, britanci su opčinjeni Pipom Midlton.

Pre nešto više od godinu dana lepa vojvotkinjina sestra i sama izgovorila sudbonosno "da" biznismenu Džejmsu Metjuzu, bivšem reli vozaču.

Vest o trudnoći još nisu potvrdili u javnosti, ali su svoju sreću podelili sa najbližim prijateljima i, naravno, porodicom samo dan nakon venčanja princa Harija i Megan Markl.

Pipa je trudnoću potvrdila u dvanaestoj nedelji, a nakon što je saopštila mužu, izvor blizak porodici, za britanski The Sun, navodi da je lepu vest prvo podelila sa sestrom, vojvotkinjom od Kembridža, Kejt Midlton.

Kako je u ranim mesecima trudnoće život joj se nije mnogo promenio, svakodnevno Londonom šeta svoje ljubimce, trenutno se nalazi u Parizu gde sa suprugom prati Rolan Garos - i sve to u prelepim haljinama!

Pipa već bira udobnu odeću koja ne steže, ali je ipak "stajliš", i što je važno, baš kao i njena sestra, često iz ormara vadi stare haljine ili kupuje one koje su dostupne svima. 

A ovo su neke od njih...

Trudna je nešto više od tri meseca, a već oduševljava svojim trudničkim modnim odabirima.