Da li se sećate Crvene Sonje, partnerke Arnolda Švarcenegera iz istoimenog filma, koji je bio veoma popularan osamdesetih godina? Da, u pitanju je Brigit Nilsen, atraktivna danska glumica koja je popularnost stekla kao model, a kasnije se pored glume, bavila i pevanjem (snimila je četiri muzička albuma). Poznata je i po tome što je dve godine bila u braku sa američkom zvezdom, Silvesterom Staloneom, ali i po veoma burnom privatnom životu, kao i u nastupima u rijaliti programima. Danas ona ima 54 godine (u julu puni 55) i svojim ponašanjem ne prestaje da iznenađuje fanove. Naime, Brigit je pre dva dana objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

"Naša porodica raste", napisala je kontroverzna glumica, a usledili su brojni komentari - od čestitki i podrške do uvredljivih reči i pitanja poput: "Da li ste ikada razmišljali kako će biti tom detetu? Možda neće imati priliku da dugo živi sa mamom, a i rugaće mu se deca zato što mu je mama, zapravo baka."

Brigit se udavala pet puta i ima četiri sina. Od 2006. godine je u braku sa 15 godina mlađim Matijom Desijem, sa kojim očekuje peto dete.

Danska zvezda je prošle godine izjavila da se nada da će uskoro ostati u drugom stanju, a sada se njena želja i ostvarila. 

Još fotografija ove poznate glumice i manekenke možete da pogledate u našoj galeriji...

Osamdesetih godina bila je mega zvezda, imala je fanove širom sveta koji su je obožavali kao glumicu, pevačicu, manekenku i voditeljku. Sada je ponovo dospela u žižu javnosti objavivši trudničku fotografiju na svom Instagram profilu.