Met Leblank, glumac koji je upamćen po ulozi Džoija u seriji "Prijatelji", uskoro će se pojaviti na malim ekranima, u seriji "Čovek sa planom" u kojoj tumači glavnu ulogu.

Međutim, ova holivudska zvezda iza sebe ima veoma težak životni period koji je trajao čak pet godina, a o kome je nedavno i progovorio:

"Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored niti bilo gde da idem. Tadam sam sebi to mogao da priuštim. Moj agent je bio van sebe. Nazvao sam ga i rekao mu da izgubi moj broj na nekoliko godina. Bilo mi je to vrlo teško razdoblje. Umalo sam doživeo nervni slom. Proživljavao sam težak razvod od Melise, a imali smo bebu. Mojoj je ćerkici postavljena teška dijagnoza - problem sa mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Bilo mi je vrlo teško. Posao u tom trenutku nikako nije mogao da mi bude prioritet. Shvatio sam da je porodica najvažnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije?", rekao je Leblank.


Sa snimanja serije 'Čovek sa planom'; Foto: Profimedia

Naime, popularni Džoi iz trogodišnjeg braka sa Melisom Manajt ima ćerkicu Marinu, koja sada ima 14 godina, a na pitanje kako provodi vreme sa njom Met je odgovorio:

"Želim da provodim što više vremena s njom. Pripremamo doručak zajedno, idemo na jahanje, opuštamo se u prirodi i zaista se trudim da provodi što više vremena na otvorenom. Najdraže mi je vreme provedeno s njom. Jako smo povezani i Marina je najbolje što mi se dogodilo u životu. Bivša supruga i ja ostali smo u dobrim odnosima i delimo starateljstvo nad njom."