Naš najbolji teniser danas je odigrao prvi meč na prestižnom turniru u Parizu, a ove godine sa njim su u prestonicu Francuske, pored supruge Jelene, doputovali i njegovi mališani Stefan i Tara.

Svako putovanje za svaku porodicu, bilo ono kraće ili duže, predstavlja mini stres, posebno kada su deca mala. Baš zbog toga su se i Novak i Jelena potrudili da boravak u Parizu ne predstavlja preveliku promenu za mališane i njihove dnevne aktivnosti. 

Sam Grend slem traje tri nedelje, a njihov boravak tamo možda malo i duže, ako se uzmu u obzir Novakovi prirpemni treninzi. Do sada smo već imali priliku da ovu aktivnu porodicu vidimo kako šeta pariskim parkovima, a ništa manje "obaveza" nisu imali ni proteklog vikenda.

Novak je vredno trenirao i družio se sa kolegama, a posebnu poruku dobrodošlice uputio je Sereni Vilijams i to, ni više ni manje, nego zajedno sa njenom ćerkom! Na Instagram profilu uspešnog tenisera pojavila se fotografija sa malenom Olimpijom Ohanian u naručju, a u opisu fotografije Nole je napisao "Buduća šampionka, Olimpia Ohanian! Želim dobrodošlicu njenoj snažnoj i neustrašivoj mami, Sreni Vilijams!".

Fotografija je u rekordnom roku "pobrala" milione simpatičnih komentara i lajkova, a da joj je simpatičan isto koliko i njegovim fanovima, Olimpija je pokazala svojim neodoljivim osmehom!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 26, 2018 at 10:04am PDT

Dok se Nole igrao sa Sreninom ćerkom, vredna i dosledna Jelena zadržala je svoje dnevne rutine i odlučila da trči i dok borave u Parizu. Fotografiju nakon trčanja podelila je na svom Instagram storiju i napisala "Nakon trčanja... Hvala Bogu da postoje filteri pa ne možete da vidite..." i dodala emotikon paradajza koji sugeriše na to koliko je crvena u licu, ali se to zahvaljujući filterima ne vidi.

Foto: Instagram story

Ovog vikenda, čini se, najviše se zabavljao Stefan koji je dan proveo uživajući u Muzeju dinosaurusa.

A kako se proveo pogledajte u galeriji:

Novak Đoković je danas imao svoj prvi meč na Rolan Garosu. Na prestižni turnir sa njim je krenula čitava porodica, a evo i kako se oni provode u Parizu.