Subotnje venčanje princa Harija i američke glumice Megan Markl još uvek je glavna tema u svim medijima, a sada je Kensingtonska palata dala još povoda za pisanje i oduševljavanje.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan, nakon ceremonije venčanja u Kensingtonskoj palati fotografisali su se sa porodicom i svojim malim deverušama i, takozvanim, pejdžbojsima.

Fotografija na kojoj su Megan i Hari okruženi mališanima među kojima su i princeza Šarlot i princ Džorž već je "otopila" srca hiljadama ljudi koji su je do sada videli.

Posebne simpatije izazvao je petogodišnji princ Džorž koji je za razliku od zvanične ceremonije venčanja tokom koje je stidljivo stajao iza nogu tate Vilijama, sada pokazao koliko je srećan zbog strica i pozirao sa širokim osmehom.

Pored fotografije sa dečicom, koja je svakako pobrala najveći broj simpatija objavljena je i fotografija na kojoj se nalaze članovi kraljevske porodice kraljica Elizabeta II i njen suprug princ Filip, princ Čarls i Kamil Parker Bouls, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža Vilijam i Kejt i mladina majka Dorija Regland. Uz porodične fotografije objavljen je i emotivni portret malednaca.

Najlepše fotografije sa venčanja vojvode i vojvotkinje od Saseksa Harija i Megan pogledajte klikom na fotografiju:

Foto: Reuter/ Pool