Tridesetčetvorogodišnja Hilarija je objavila fotografije na Instagramu - kako je njeno telo izgledalo pre porođaja i posle. Ona tvrdi, da ovom praksom (uradila je to i sa prethodna dva deteta), želi da podigne svest o izgledu mama posle porođaja. 

U opisu fotografije je objasnila ovaj čin: "Moja želja je da dovedem u red svoju postporođajnu figuru u narednih nekoliko dana, nedelja i meseci, da vam pokažem kako ću osnažiti telo i kako ću se vratiti na period kad nisam bila trudna... sve mi dolazimo u različitim oblicima, veličinama i zdravstvenim iskustvima... ali sa pravom ljubavlju i pažnjom, možemo se osećati dobro u svojoj koži. Objavila sam svoje poslednje dve fotografije snimljene odmah posle porođaja (Rafa i Leo), da možete da se podsetite kako smo pre radili. Nisu glamurozne, nemaju filter i na njima imam veoma pospano lice... ali su one deo mog stvarnog putovanja. Imam toliko poštovanja i divljenja za ljudsko telo."

Hilarija i Alek su objavili u četvrtak da se rodio njihov treći sin, fotografijom na Instagramu, o čemu možete pričitati viče na sledećem linku.

Par se venčao 2012. godine a, pored sina koji je na svet stigao pre par dana, Hilarija i Alek imaju još troje zajedničke dece - četvorogodišnju Karmen, trogodišnjeg Rafaela i dvadesetomesečnog Leonarda. 

Takođe, Alek iz prethodnog braka ima ćerku sa Kim Besindžer, dvadesetdvogodišnju Ajrland. 

Ponosna mama Hilarija je iz porodilišta objavila još jednu preslatku fotografiju na kojoj malena Karmen mazi svog najmlađeg brata, uz komentar da starija sestra ima par sjajnih ideja kako da nazovu novu bebu.

Međutim, fotografija koju je obeležio najveći broj lajkova nastala je posle povratka iz prodilišta: 

"Ponovo zajedno! Jako sam umorna, ali srećna! Filmski dan, dok pada kiša", napisala je divna Hilarija.